LODD

Vacature Front Marketing & Front office

Vacature
16-24 uur

Marketing & frontoffice medewerker.

LODD interieurarchitecten groeit en is op zoek naar jou!
Wij zijn LODD interieurarchitecten, we werken aan de meest fantastische projecten, luxe woningen, ontwerpen interieurs van toonaangevende retail en kantoren. Dat doen we met ons tweeën, ondersteund door vaste zzp-ers. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar jou!

Het leuke van deze functie is, is dat je eigenlijk een “Spin in het web” bent, onze rechterhand die overzicht heeft over alle projecten, onze klanten en leveranciers te woord staat en zorgt voor goede exposure online en offline!

Marketing:
Jij bent onze nieuwe collega als je blij wordt van het goed in beeld brengen van ons bedrijf online en offline (denk aan bladen, beurzen etc). Je houdt onze website bij en plaatst hierop nieuwe content. Het is fijn als je hier al ervaring in hebt opgedaan. In ieder geval dat je de weg weet op Instagram, LinkedIn en je kunt aantrekkelijk ons werk verwoorden.

Frontoffice:
Daarnaast ben je goed in het plannen van de werkzaamheden en zorg je ervoor dat er niets meer blijft liggen. Denk hierbij aan agendabeheer, offertes uitzetten bij onze partners, het opvragen van stalen, het controleren van de offertes en doorvoeren in het budget. Je bestelt de materialen in overleg met de klant. En verstuurt hiervoor de facturen.

Wat zoeken we?
Je bent proactief, je houdt van aanpakken en doet net dat extra belletje om de planning rond te krijgen. Klanten ontvang je met een lach, biedt hen een koffietje aan. En als het nodig is, schiet je in de oplosmodus als de printer ermee stopt. Je houdt ervan om in een klein en hecht team te werken. En als het zo uit komt dat je even alleen op kantoor werkt, is dat voor jou geen punt. En affiniteit met styling is natuurlijk een pre.

Wat bieden wij jou?
Gezellige collega’s, vinden we zelf 😉. We hebben oog voor de mens, en denken ook graag met jou mee. Houden van een goede grap. We zijn een jong bedrijf en groeiend bedrijf, wat betekent ook dat jouw werkzaamheden afwisselend en veelzijdig zijn. Er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief. Blink je uit in styling en vormgeving, dan is daar ook ruimte voor, naast de andere werkzaamheden. Vrijheid van werkuren (uren verspreid over 3 of 4 dagen) en flexibel in te delen. Alle schoolvakanties ben je vrij. In principe werk je op ons kantoor in Lunteren.

We bieden een arbeidscontract voor bepaalde tijd aan met uitzicht op onbepaalde tijd.
Salaris bedraagt afhankelijk van ervaring EUR 2300- 2950,- bruto per maand op basis van 40 uur, excl 8% vakantiegeld en reiskosten.
Spreekt de functie je aan? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet, mail deze naar info@lodd.nl.