LODD

Metamorfose, Verbouw & Nieuwbouw

Onze werkwijze

Elk project en ontwerp start met het verhaal van de klant. De persoonlijkheid van de klant wordt vertaald tot een ontwerp waar functionaliteit en esthetiek in elkaar worden verweven.

Onze kennis en ervaring liggen aan de basis van een vloeiend en aangenaam verloop van elk project. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgever en binnen het bouwteam. Als interieurarchitect houden wij graag de regie in handen, om een zorgeloze ervaring voor u als klant te creëren met het gedroomde eindresultaat.

Onze passie

Het is onze passie om te inspireren, te creëren en te verrassen met ideeën waar u nooit aan gedacht heeft. Daarnaast is het de kunst om de juiste mensen samen te brengen voor de uitvoering. Alleen als alle neuzen in dezelfde richting staan, halen wij het hoogst haalbare resultaat. Waarom zouden wij voor minder gaan? Aan het toeval over laten is niet ons ding, wij houden het grote geheel in ogenschouw. Wij nemen je aan de hand en helpen je bij het maken van alle beslissingen tijdens het gehele proces. Om daarna samen met u trots te zijn op het eindresultaat.

MET JOUW VERHAAL EN ONZE KENNIS OP HET GEBIED VAN INTERIEUR ONTSTAAT ER EEN UNIEK ONTWERP.

LODD Interieurarchitecten |

Onze werkwijze

KENNISMAKING +

Tijdens een intakegesprek ga je met één van onze interieurarchitecten aan tafel. Wij luisteren naar jouw wensen en dromen. Naast het luisteren en begrijpen van jouw wensen, analyseren wij hoe je leeft of werkt. We bekijken de bestaande moeilijkheden en zoeken nieuwe mogelijkheden.

 

Na dit gesprek dagen we je uit om ons het vertrouwen te geven en voor je aan de slag te gaan.

 

De 'chemie' met onze opdrachtgevers is essentieel. Alleen dan is het hoogste resultaat haalbaar.

ONTWERPCONCEPT +

Na het gesprek en goedkeuring op de offerte gaan wij aan de slag met de plattegrond. Het is ons vak om ruimtes optimaal in te richten. Het proces zal een zoektocht zijn naar functionaliteit, kwaliteit en esthetiek. Binnen het gestelde budget en uw gewenste planning. 

Ruimte, materiaal, kleur, licht en lijnenspel worden op elkaar afgestemd en zorgen samen voor het maximale ontwerp. Elk ontwerp wordt gepresenteerd aan de hand van 2d plannen en zo nodig 3d beelden waar de voorgestelde materialen  worden weergegeven. Hierdoor krijg je als klant een zeer duidelijke en realistische weergave van het eindresultaat. 

PROJECTBEGELEIDING +

Het volledig ontzorgen is onze missie. Aan de hand van het definitief ontwerp worden de technische details uitgewerkt voor de uitvoerende partijen. Daarnaast zorgen wij als interieurarchitecten in deze fase voor offertes van betrouwbare partijen.  

De kwaliteit, planning en het gestelde budget bewaken wij. Tijdens de uitvoering is er nauw contact met de aannemer en andere uitvoerende specialisten. Om een project succesvol af te ronden, is projectbegeleiding, coördinatie en controle essentieel. 

STYLING +

Tot in detail kunnen we jou ontzorgen. Zo kunnen we ook een optimaal resultaat van het interieur realiseren door de styling op ons te nemen. De kers op de taart.