LODD

WAT EEN INVESTERING!

“Natuurlijk betaal je voor een interieurarchitect, maar ik weet zeker dat we in totaal niet meer geld kwijt zijn, of zelfs minder, dan wanneer we zelf alles bij elkaar hadden gezocht. Zij kennen goede adressen en denken mee binnen je budget.”

Deze review slaat de spijker op z’n kop. Want ja, natuurlijk is het een investering om ons als interieurarchitect een persoonlijk advies op maat te laten maken. Maar zie het wel als een investering in jouw fijne plek thuis.

Want die ‘net te kleine tafel’ of die ‘toch niet zo kindvriendelijke bank’ gaan uiteindelijk irriteren. En de vervanger van deze items kost uiteindelijk dubbel  geld en het is, eerlijk gezegd, ook niet erg duurzaam. En hoe beoordeel je de offerte voor de verbouwing, door dat met ons te doen, weet je zeker dat het klopt. 

Maar wat krijg je nou voor die investering in ons als interieurarchitect?

✓ Een compleet, persoonlijk advies van A to Z, geen losse eindjes

✓ Een advies dat is afgestemd op jouw wensen, stijl en budget

✓ De mogelijkheid om feedback te geven

✓ Een shoppinglist, waardoor je direct aan de slag kan met jouw interieur 2.0

Als je het aan ons vraagt mag je best investeren in je interieur. Het is goed om weloverwogen keuzes te maken voor je woning. De reden waarom veel mensen een interieuradvies willen is omdat ze vast lopen in het maken van de keuzes. Ze willen een mooie combinatie die tijdloos is en tevens lang meegaat. Bij een interieuradvies worden keuzes makkelijker gemaakt en met meer zekerheid.

Met deze hulp kun je straks extra genieten van je woning of kantoor, en dat is het dan ook meer dan waard!